Erik van Erp

Erik van Erp

Around the Globe is the initiative of Erik van Erp,  who started the platform as a personal blog during a trip around the world in 2002. Within several years, it became one of the biggest independent travel community of the Netherlands, attracting thousands of visitors a day.

AROUND THE GLOBE | Facebook | Twitter | Instagram

Varese

3 July 2016

Read

Noord-Italië kent verschillende prachtige bedevaartsoorden waarvan er negen in Piëmont en Lombardije zijn opgenomen op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Het Sacro Monte di Varese in Lombardije is één van deze ‘Heilige Bergen’ en wat ons betreft absoluut het bezoeken waard.

Lombardije

14 July 2016

Read

Lombardije is een populaire regio in het noorden van Italië. Het prachtige en bekende Gardameer, Milaan en Bergamo zijn veel bezochte plekken uit de regio. Maar er is nog veel meer moois te zien in deze regio. Zoals onder andere het Comomeer het historische centrum van Como en nog onontdekte plekjes van Milaan.

Lago Maggiore

20 July 2016

Read

Lago Maggiore is een favoriete plek voor veel toeristen die verblijven in luxe hotels en villa’s en uitkijken op het meer. Rondom het meer liggen verschillende kleine stadjes en dorpen met ieder een eigen charme en waar wat goedkoper je kunt overnachten. Hoe dan ook het Lago Maggiore in Lombardije een prachtige plek om je vakantie door te brengen.